Hm...

KOJA RAZLIKA! Danas najljepše na svijetu, a nekad...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Holivudska mašinerija ima velike kriterije pa zvijezde moraju i fizički biti na razini. Nije lako.

Danas ostavljaju bez daha gdje god se pojave, ali na slikama iz njihove mladosti vjerovatno ih nećete prepoznati. Slijedi nekoliko slika poznatih s početka karijere.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjećate li se? Možete li vjerovati - pjesme koje smo slušali prije deset godina!

Rihanna je jedna od najpoželjnijih pjevačica na sceni, a svojom seksepilom i ponašanjem često izaziva kontroverze u javnosti. Iako je danas na glasu jedne od najljepših svjetskih zvijezda i sve što obuće na sebe rasproda se u rekordnom roku, na počecima njene karijere Rihanna je izgledala drugačije.

Cher je apsolutno jedna od najvećih pjevačkih zvijezda u povijesti muzike, ali s godina se njezin izled drastično promijenio. Gdje god se pojavi danas uvijek ima sređenu kosu i popriličnu količinu šminke na sebi, ali sudeći po slikama iz pjevačicine mladosti, ona je bila prava prirodna ljepotica.

Prepoznatljiva plavuša Gwen Stefani je u mladosti bila sportski tip i nije nosila seksi opravice u kojima se često sada pojavljuje. Danas je u usporedbi sa slikama iz mladosti gotovo neprepoznatljiva.

Shakira je poznata kao zavodljiva plavuša kolumbijskog porijekla koja svojom tjelesnom građom ostavlja fanove bez teksta. Često objavljuje slike na društvenim mrežama na kojima nema ni trunku šminke i ne može se poreći da je prirodna ljepotica, ali u svojoj mladosti Shakira nije izgledala ni slično kako izgleda danas.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene