Zbunila se ili?

Rihanna o Ronaldu: 'Imam puno gay prijatelja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Rihanna i nogometaš Cristiano Rolando upoznali su se i fotografirali zajedno prije nekoliko tjedana na jednom od njezinih koncerata s turneje 'Diamonds', a tada su počela i šuškanja o njihovom odnosu kojega je Rihanna demantirala – i mnoge zbunila.

Rihanna i Cristiano Rolando na svojim su Twitter profilima objavili zajedničke fotografije prilikom njihovog susreta, a tada su mediji i fanovi htjeli znati ima li nešto iza svega toga, tj. u kojem su točno oni odnosu jer je i nogometaš u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Irinom Shayk.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

25-godišnja pjevačica je bilo kakvu ljubavnu vezu s Cristianom Ronaldom demantirala, no time je mnoge i zbunila.

'Imam puno prijatelja koji su homoseksualne orijentacije, ali meni to ne smeta, podržavam ih u svakom pogledu', rekla je Rihanna u jednom intervju na novinarsko pitanje, pišu mnogi američki mediji, portali i insiderski blogovi.

>> Irina Shayk pridružila se dečku Cristianu Ronaldu na odmoru

Šuškanja da je Ronaldo gay postojala su i prije, no nogometaš ih je uvijek demantirao vezama s ljepoticama – s Irinom Shayk je u vezi od 2010. a zajedno su bili i na odmoru u Los Angelesu čije fotke su rado podijelili na svojim Instagram profilima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene