Tko je kriv?

CURE NAVODNI RAZLOZI RAZVODA Oglasili se Brad Pitt i Angelinin otac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnost su počeli curiti navodni razlozi zbog kojih je Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta.

Svjetski mediji naveliko nagađaju zašto je Angelina odlučila ostaviti Brada Pitta. Glumica navodno nije mogla podnijeti suprugove poroke. Prema pisanju svjetskih medija Brad je navodno često pio te konzumirao marihuanu. Kako piše TMZ Brad je često bio loše volje i nije znao kontrolirati bijes.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Angelina je navodno smatrala kako to nije dobro ni za njihovu djecu ni za njihov brak.

'Vrlo sam tužan zbog svega ovoga, ali ono što je najvažnije je dobrobit naše djece. Molim medije da im daju prostor koji zaslužuju tijekom ovih teških trenutaka', rekao je Brad Pitt za People.

OVDJE pročitajte je li za razvod kriv Vladimir Putin.

OVDJE pogledajte kako se na internetu sprdaju s Angelinom i Bradom.

Kako navode neki mediji do svega je navodno došlo zbog glumice Marion Cottilard s kojom je Angelina, tvrde oni, ulovila Brada i to uz pomoć privatnog detektiva. Izvor blizak Marion tvrdi da je glumica u šoku što su je mediji upleli u ovu priču oko razvoda poznatog para. Ona, kaže isti izvor, uživa u svojoj obitelji i ovo ju je zaista duboko potreslo, prenosi DailyMail.

OVDJE pročitajte tko je žena koju krive za krah ove ljubavi.

Naknadno se oglasio i otac Angeline Jolie. 'Ne znam puno o ovome, ali siguran sam da je riječ o nečem prilično ozbiljnom. Zabrinut sam za Angelinu i djecu i nadam se da ću ih ubrzo vidjeti', kazao je za Dailycaller.

Angelina je zahtjev za razvod podnijela u ponedjeljak, a kao razlog navela je nepomirljive razlike u karakteru. Par ne živi skupa od 15. rujna.

OVDJE pročitajt sve o ljubavi Angeline i Brada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene