Mit nad mitovima

Je li ova scena zaista moguća? Napokon imamo odgovor!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najpopularniji mitovi i urbane legende bit će provjerene - i to kako!

'Ra­zbijači mitova' provjeravaju popularne mitove i urbane legende koristeći se znanošću da bi odvojili činjenice od fikcije.

Pogledaj i ovo Titanic (Foto: Screenshot Youtube) Ups! Nakon 25 godina otkriveno zašto je DiCaprio umalo ostao bez uloge života, jedan potez skupo ga je koštao!

Glumica potvrdila - Princeza Leia se vraća!

U specijalnoj emisiji Discovery Channela posvećenoj Zvjezdanim ratovima, 'Razbijači mitova: Zvjezdani ratovi: Osveta mitova', istražuje se može li Luke doista prebaciti sebe i Leiu preko ponora samo pomoću kuke koju izvuče iz po­jasa? Je li Han uistinu mogao spasiti Luka od hladnoće stavljajući ga u raspore­nog Tauntauna? Je li primitivno oružje Ewoka moglo uništiti sofisticirano oružje Darth Vadera?

Također, dobit ćemo objašnjenje zašto Rose i Jack nisu podijelili splav i preživjeli poto­nuće Titanica, te će se istražiti je li micanje mrtvog tijela doista lako kao što izgleda na filmu.

Bit će provjeren i mit iz Prvog svjetskog rata: može li ugao rova usporiti udarni val i spasiti život nekom vojniku? Adam i Jamie izvode svoju do sada na­jopasniju vratolomiju, pokušavajući voziti motocikl preko jezera. Uz to, Kari, Grant i Tory surfaju na dasci na raketni pogon i doznaju je li moguće pobjeći iz visokog hotela uz pomoć improviziranog padobrana. Hoće li njihovi padobrani kućne izrade prkositi gravitaciji, ili ih ostaviti u slobodnom padu?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene