Skandal prati Terryja

Procurile poruke: 'Ako te mogu poje****, angažirat ću te za naslovnicu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je slavni fotograf Terry Richardon zanijekao sve optužbe koje su se pojavile u javnosti prije nekoliko tjedana, sada su u javnost procurile i njegove navodne poruke slavnim ljepoticama...

Slavni fotograf  Terry Richardson našao se pod teškim optužbama da je iskorištavao manekenke koje je fotografirao. Radilo se o seksualnim protuuslugama na koje bi ljepotice često pristajale  jer bi im to garantiralo naslovnice na prestižnim magazinima poput Voguea, ali i vrtoglave honorare.

Pogledaj i ovo In Magazin: Neobična potpredsjednica Kamala Harris kritike urodile plodom Nakon lavine kritika Vogue povlači kontroverznu naslovnicu s Kamalom Harris: "Shvatili smo poruku"

Iako je on zanijekao sve optužbe koje su izašle prije par tjedana, sada je objavljena i poruka koju je on navodno slao manekenki Emmi Appleton: 'Ako te mogu poje****, angažirat ću te za snimanje naslovnice Voguea u New Yorku' – stoji u poruci na koju se urednišvo poznatog časopisa odmah se ogradilo. 'Zadnji put je Terry bio angažiran za snimanje naslovnice Voguea u srpnju 2010. godine. Nemamo namjeru više surađivati s njim', rekla je u svojoj službenoj izjavi Hildy Kuryk, urednica američkog izdanja.

Miley ima novi spot za pjesmu 'Wrecking Ball' u kojem se potpuno ogolila

Terry je fotografirao brojne zvijezde od Lindsay Lohan, Kate Upton, Ritu Ora, Lady Gagu... čak je i režirao spot Miley Cyrus 'Wrecking Ball', ali pred njegovim fotoobjektivom su se našle manje poznate manekenke koje su zahvaljujući njemu dospjele na naslovnice svjetskih časopisa.

Slavni fotograf nije se oglasio na posljednje optužbe i poruke koje su procurile.
 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene