Na sedativima

Procurile porno fotografije Dare Bubamare

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Folk pjevačica iz susjedne nam zemlje, našla se u nimalo ugodnoj situaciji. Internetom kruže njezine fotografije na kojima se, navodno, samozadovoljava.

- Svatko ima neku golišavu fotografiju u telefonu, pa goli smo se i rodili! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto mi žele  razoriti brak – izjavu prenosi srpski Telegraf.

Pogledaj i ovo Dara Bubamara - 4 puni i hrvatske klubove Srpska zvijezda u sićušnom bikiniju pokazala svu raskoš svojih oblina, evo kakve su reakcije na niz atraktivnih fotografija koje je objavila!

Ove godine svi su kliknuli na Tinu Katanić

Fotografije na kojima se pjevačica samozadovoljava, šire se internetom brzinom svijetlosti, a sama je Dara navodno i priznala da su njezine, te otkrila kome ih je slala.

Tko tu koga? Dugim jezicima pokazale koliko se vole!


Špekuliralo se da ih je slala muškarcu s kojim vara supruga, no folkerica tvrdi suprotno. – Pijem sedative cijeli dan! Suprug Milan je pored mene cijelo vrijeme. Te fotografije sam slala svojem mužu i ostale su u telefonu kad sam ga odnijela na popravak. Netko je očigledno to iskoristio. Mi tako šaljemo jedno drugome fotografije kad smo razdvojeni, tako ga palim! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto mi žele uništiti brak – izjavila je Dara koja je potom sebe usporedila sa pop kraljicom. – I Madonna ima takve fotografije i djecu, pa joj ništa ne fali! Moj muž to razumije i podržava me maksimalno. Ostat ćemo zajedno usprkos svemu. – zaključila je Dara Bubamara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene