Imala je svega 35 godina

Tragedija: Preminula kraljica društvenih mreža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christine Dolce u bolnici se nalazila od prosinca prošle godine.

Christine Dolce, bivša zvijezda društvene mreže MySpace preminula je s 35 godina, nakon što joj je otkazala jetra zbog prekomjernog konzumiranja alkohola. U bolnici se nalazila od prosinca prošle godine, a preminula je početkom mjeseca okružena članovima obitelji i prijateljima. Njezin pogreb održao se prošlog tjedna, piše The Sun.

Proslavila se svojim provokativnim selfijima koji su tada bili velika nepoznanica, a imala je svoju vojsku obožavatelja. Čak 800 tisuća pratitelja. "Pretvaramo je u brend", rekao je njen tadašnji menadžer Keith Ruby za Vanity Fair koji ju je 2006. godine proglasio ‘kraljicom MySpacea’. Ubrzo je pokrenula svoju liniju odjeće Destroyed Denim, a zatim je i snimila provokativni editorijal za Playboy.

"Oduvijek sam se divila Playboyu. Editorijal koji sam snimila je malo oštriji i mračniji. Nešto poput filma Sleepy Hollow. Oni su prihvatili moju ideju za snimanje fotografija i bila sam jako sretna zbog svega, to je bila sjajna prilika za mene", rekla je Christine u jednom intervju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene