Glasajte u anketi

Egzotični uzorci i bizarne kreacije: Najgore haljine u povijesti Emmya!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velike zvijezde se danima pripremaju za dodjelu prestižne nagrade, a evo kako im je to proteklih godina pošlo za rukom.

Bliži se 65. po redu dodjela najpoznatije TV nagrade Emmy i svi s nestrpljenjem očekuju glamurozna izdanja poznatih lica. Crveni tepih na dodjeli prestižne nagrade svakako je mjesto gdje sve zvijezde žele zasjati i oduzeti dah svojim glamuroznim izgledom.

Pogledaj i ovo Emmy 2022, Nasljeđe nakon četiri mjeseca odgode Konačno je sve spremno za dodjelu prestižnih nagrada Emmy, jedna serija ima čak 27 nominacija!

>>Ukrala pažnju na crvenom tepihu, a zatim pokazala sve iza scene!

Evo kako im  je proteklih godina pošlo za rukom da privuku pažnju, no vjerojatno ne na način koji su planirale.

Lucy Liu

Kaže se da na dobrom tijelu sve dobro stoji, a Lucy Liu je to još jednom dokazala. Naime, njezina haljina koja podsjeća na paprat divlje prašume nije umanjila njezin seksepil, ali svakako nije jedna od najboljih kombinacija u kojima je prošetala crvenim tepihom.

Tess Smith

Iako vam je možda prvo palo na pamet da se Tess Smith upravo probila kroz gusto grmlje i pritom slučajno izgubila pola haljine, varate se. Scenaristica i bivša Playboyeva zečica odabrala je za crveni tepih bijelu haljinu koja pokriva samo strateška mjesta.

Barbra Streisand

Legendarnu glumicu pamtimo po njezinim izuzetnim glumačkim ostvarenjima, ali ni ova haljina se neće tako lako zaboraviti. Fotografija govori tisuću riječi...

Bai Ling

Glumica Bai Ling pojavila se na svečanoj zabavi nakon dodjele nagrada u zanimljivoj zlatnoj kreaciji. Egzotična ljepotica, inspirirana modom 80-ih, svakako je plijenila pažnju svih prisutnih.

Geena Davis

Zvijezdu planetarno popularnog filma 'Thelma i Louise', Geenu Davis često viđamo u svečanim dugim haljinama, no ovoga puta izabrala je nešto manje glamurozni prozirni uzorak koji otkriva pogled na njezine grudi. No, to nije jedini 'problem' ove haljine koja izgleda kao da je šivana devedesetih za  vrijeme snimanja spomenutog filmskog hita.

Sarah Silverman

Američka komičarka, spisateljica i glumica Sarah Silverman često nasmijava američku javnost svojim stand-up nastupima. Ovoga puta joj to vjerojatno nije bila namjera, iako je za određeni dio publike njezina haljina bila poprilično inspirativna za zbijanje šala.

 

Koja je vama najgore odjevena?

  • Lucy Liu
  • Tess Smith
  • Barba Streisand
  • Bai Ling
  • Geena Davis
  • Sarah Silverman

Ukupno glasova:


Ovogodišnja dodjela nagrade Emmy održat će se u nedjelju navečer, a najviše nominacija, čak 17, dobila je 'Američka horor priča: ludnica', serija popularne televizijske postaje FX. Megapopularna HBO-ova serija 'Igre prijestolja' nominirana je u 16 kategorija, uključujući z anajbolju dramsku seriju. Po prvi puta među nominiranima se našao i američki servis za online gledanje i posuđivanje filmova Netflix, i to s političkom dramom 'Kuća od karata' i komedijom 'Prikraćeni'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene