Glumica u Hollywoodu

Pokazala podbuhlo lice: Što se dogodilo slavnoj glumici?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biti glumica u Hollywoodu nije nimalo lak zadatak.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Vladimir Putin (Foto: AFP) sva lica ruskog predsjednika Značajna promjena u izgledu Vladimira Putina tijekom godina o kojoj se pričalo pored njegovog privatnog života

S godinama je sve manje uloga za dobre glumice kojima je vrijeme najgori neprijatelj. Zadnja na listi poznatih glumica koje su pokleknule pod kozmetičkim korekcijama našla je Anjelica Houston. 61-godišnja glumica pojavila se na promociji serije 'Smash' u kojoj i glumi.

Podbuhli obrazi najnovija su boljka slavnih osoba koje u svoje lice stavljaju takozvane 'filere'. Hijaluronski fileri popunjavaju bore, no ako se pretjera rezultat može biti loš – kao i prezategnuto lice nakon previše botoksa. To se dogodilo i Anjelici koja je pokušala popraviti štetu nakon što je ekperiment s botoksom pošao po krivu.

>> Plastična katastrofa: Sama je okrenula implantat u stražnjici!

'Bila sam kod kozmetičkog kirurga, no pošlo je po krivu. Uzeo je veliku inekciju i ubrzgao je u moje 'treće' oko. Bol je bila neizdrživa. Nakon toga sam imala glavobolju četiri dana', ispričala je svoje iskustvo Anjelica, prenosi Daily Mail.

Anjelica Houston najpoznatija je po ulogama u hvaljenoj drami 'Let iznad kukavičjeg gnijezda', zatim u 'Poštar uvijek zvoni dvaput', da bi onda nekoliko godina izbivala sa velikih ekrana. 1985. njen otac režira krimi dramu 'Čast Prizzijevih' sa njom u sporednoj ulozi. Za tu ulogu je osvojila Oscara te je tako obitelj Huston postala prva obitelj u povijesti koja je osvojila tu nagradu tijekom tri generacije (osim nje, osvojio ju je i njen otac John Huston te njegov otac Walter Huston), te je dugo bila i jedina obitelj sve dok Sofia Coppola 2003. nije također osvojila Oscara (prije jet u nagradu osvojio njen otac Francis Ford Coppola i njegov otac). 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene