Ima jedna fora

Prodaju najpoznatije imanje na svijetu - nema više razuzdanih partyja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrlo je vjerojatno kako će najpoznatija vila i imanje vrlo brzo naći novog vlasnika, ali ima jedna fora na koju će morati pristati.

Najpoznatija vila i imanje na svijetu, ono Playboyevo uskoro će biti na prodaju, javlja 'TMZ'. Vila je izgrađena davne 1927. godine i za svog se 'života' nagledala svega i svačega, od razuzdanih zabava do preljuba, svađa i tisuća prsatih ljepotica.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner Iza svega se krije ona! Evo kako izgleda kći Hugha Hefnera, odrastala je u čuvenoj vili s njegovim zečicama i doživljavala neugodnosti, a onda stvorila najveće carstvo!

Javno progovorila o seksu u Playboy vili: 'Meni je bilo 18, njemu 78!'

Razlog za prodaju se ne navodi, ali potpuno je sigurno kako će vila i imanje brzo naći kupca. Playboy Enterprises za ovu čuvenu građevinu traže 200 milijuna dolara, iako stručnjaci za nekretnine tvrde kako je cijena potpuno nerealna jer vila i imanje nisu u najboljem stanju. Jasno je kako pokušavaju naplatiti reputaciju i povijest zdanja. Realna cijena bila bi između 80 i 90 milijuna dolara.

Ipak, ima jedna fora na koju će onaj koji kupi imanje morati pristati. Uz imanje dobiti će i slavnog Hugh Hefnera osobno i morati će mu garantirati da do kraja života može stanovati u vili. Još jedna stvar koju baš i ne naglašavaju je i ta da će novi vlasnik imati potpunu kontrolu nad cijelim imanjem osim nad jednom prostorijom, a to je Hefnerova soba u koju, za njegovog života, nitko nema pravo ući.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene