Oglasila se i pjevačica

Pjesma Lane Jurčević dobila parodiju: ''Ovaj spot je poprilično sra*e''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na You Tube-u se pojavila duhovita obrade pjesme Lane Jurčević. Ovu obradu prokomentirala je i sama pjevačica.

Lana Jurčević uživa u broju pregleda na You Tube-u s pjesmom Kim Kardashian. Pregledi se broje u više o pet milijuna, a to je očito bilo dovoljno da se pojavi i parodija na Laninu pjesmu.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević On izbjegava medije Lana Jurčević iznenadila rijetkom objavom partnera s kojim je dobila kćerkicu čije ime još ne znamo, pokazala je kako uživa s njihovom djevojčicom!

Video su obavile Šljokaste Prezle. Na video Lane Jurčević zalijepili su svoj tekst, a iako produkcijski nije savršeno izvedeno, pregledi video parodija Šljokastih Prezli broje se u milijunima. Lanin spot je tek postavljen pa ćemo vidjeti hoće li naići na jednak interes.

Komentari ispod parodije su različitih, od oduševljenja pa sve do vrijeđanja onih koji su ga napravili. Čak i sami autori u dijelu pjesme kažu kako je spot poprilično sra*e!

To Lanu nije uvrijedilo ni najmanje. Štoviše, pjevačica je oduševljeno pozdravila ideju Šljokastih Prezla. "Super mi je to. Veseli me svačija ideja da bilo koga nasmije i oraspoloži mu dan", kazala je Lana za DNEVNIK.hr.

Laninu pjesmu su nedavno obradile i umirovljenice, članice jednog zbora, koje su Lanu oduševile pa ih je pjevačica čak i stavila na svoje društvene mreže.

Lana je posljednje vrijeme često u centru pozornosti budući da joj je nedavno stablo palo na auto, a i po medijima se prilično povlači ''medijski rat'' između nje i Ivane Radovniković.

A sjajnu parodiju na Despasito snimili su otkačeni Slavonci. Poslušajte je OVDJE.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene