Sex skandal

Ovako se partijalo na zabavi koja je šokirala Češku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kći češkog predsjednika Miloša Zemana preko noći je postala izuzetno slavna. I to zahvaljujući, pogađate, jednom veoma osjetljivom video uratku.

Katarina Zemanova ima samo 19 godina i već je postala razlog velikog skandala u Češkoj. Njezin otac, češki predsjednik Miloš Zeman, vjerojatno nije ni sanjao da mu se nešto poput ovoga može dogoditi.

Pogledaj i ovo showbuzz to nije prvi put Skandal u poznatom showu: Procurila snimka seksa jednog od natjecatelja i pojavila se na pornostranici

>> Kćerka češkog predsjednika usred vrućeg SEX SKANDALA

Pogotovo kad je riječ o njegovoj kćerki ljubimici koja je tijekom njegove izborne kampanje bila jedno od najprepoznatljivijih lica njegova tima.

Katarina je ujedno i očeva neformalna prva dama jer se njegova druga supruga Ivana Bednarčíková, koja je ujedno i Katarinina majka, nerado pojavljuje u javnosti.

Donosimo vam video s partija na kojem se Katerina možda malo previše opustila i tako se našla u pomalo škakljivim situacijama.

Riječ je o partiju na kojem je bilo stripera, a samim time i simulacija seksualnog odnosa. Iako Katarina nije sudjelovala u ničem velikom ni značajnije kompromitirajućem, njezine kolegice su se upustile u plesne i dodirne eksperimente što je zabilježeno video kamerom i kao takvo pokrenulo lavinu napisa po češkim medijima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene