tko bi rekao?

Ovaj muškarac dvojnica je Kim Kardashian!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Radila sam grudi i guzu, napravila sam operacije kako bih se bolje osjećala u svojoj koži. Na njih sam potrošila oko 80 tisuća dolara', ispričala je Thalia.

Ona je ista Kim Kardashian. Thalia Almodovar stekla je svjetsku slavu jer je iznimno nalik slavnoj reality zvijezdi. Muškarci se za njom okreću na ulici i svi je žele fotografirati.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Nemalo bi se iznenadili da znaju da se radi o muškarcu!

Od seksi videa do reality showa - što će sve napraviti za slavu?

Thalia je nekad bila muško, a prije nekoliko godina postala je žena. Otad uživa u svojoj ženstvenosti, čemu svjedoči i njen profil na Instagramu. 'Ponosna sam što sam transeksualka, no nekad je ljudima to teško shvatiti i prihvatiti. Radila sam grudi i guzu, napravila sam operacije da bi se bolje osjećala u svojoj koži. Na njih sam potrošila 80 tisuća dolara', ispričala je Thalia.

Troši dosta kako bi nosila odjeću koja nalikuje onoj koju nosi Kim. Sve u svemu, Thalia je potrošila više od 100 tisuća dolara da bi nalikovala na Kim. Slobodna je i želi naći svog Kanyea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene