Potraga završena

KONAČNO!!! Otkriveno tko je 'ugly naked guy' iz Prijatelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novinar Huffington Posta godinu dana je tražio glumca koji je utjelovio ružnog, golog tipa.

NAPOKON! Napokon je otkriveno tko je 'ugly naked guy', odnosno, ružni goli tip iz kultnih 'Prijatelja'. Godinama se vjerovalo da se radi o Michaelu Hagertyju, a njegovo se ime moglo naći i na iMDb-u. No, krivo! Hagerty je glumio domara Treegera, dok je ružni goli tip bio netko potpunu drugi.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Novinar Huffington Posta bacio se na potragu i proveo je više od godinu dana ne bi li otkrio identitet čovjeka, a tijekom potrage suočio se s puno prepreka! Ipak, isplatilo se, jer je čovjek identificiran. Radi se o glumcu Jonu Haugenu. 'Postoji samo jedan ružni goli tip i to sam ja', rekao je Haugen.

Novinar ga je uspio naći iako su se podaci o statistima i sporednim glumcima tijekom godina izgubili. Haugen je otkrio da je godinama podatak o tome da glumi ružnog golog tipa držao tajnim jer su iz Warner Brosa smatrali da je tako bolje zbog gledanosti. I zaista jest, ljudi su se oduvijek pitali tko je i kako zapravo izgleda taj misteriozni čovjek.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene