Tajne su vani...

Otkriveno 36 slavnih ljubavnika crvenokose zavodnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Problematična zvijezda Lindsay Lohan živi burnim javnim životom, a američki mediji objavili su listu slavnih frajer s kojima je bila... ima tu svega!

Lindsay Lohan proslavila se kao dječja zvijezda, zatim je probala kao pjevačica, no kako je više rasla tako je svijet showbizznisa i zabave bio sve privlačniji za mladu zvijezdu. InTouch magazin objavio je listu njezinih 36 ljubavnika s kojima je bila crvenokosa ljepotica, a među njima su poznati frajeri poput Adama Levinea, Zaca Efrona, Justina Timberlakea i Joaquina Phoenixa.

Pogledaj i ovo showbuzz Rat 'zvijezda' Pijana Lindsay željela pretući Cameron Diaz, Timberlake ju spasio

Ukraden laptop problematične zvijezde - skriva golišave fotke?

Lindsay je taj popis napravila na jednoj pijanoj zabavi u siječnju 2013. kada se odlučila prisjetiti svih svojih ljubavnika. 'Zapravo je htjela impresionirati svoje prijatelje. Cijelo vrijeme su se smijuljile i ogovarale kolege iz industrije', otkrio je izvor magazina. Na listi su se našli još i preminuli Heath Leger, Max George iz grupe The Wanted, te mnogi drugi...

Izgleda da je Lindsay bila prava party djevojka, sada se posvetila svojem trijeznom životu i karijeri. Snimala je s Oprah dokumentarac, a slavna TV voditeljica dala joj je i javnu podršku te ju je potaknula da se okrene zdravom životu. Ipak, dio njezine prošlosti sada je otkriven.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene