Na ibizi

VIDEO Sukob oko anđelice: Pop zvijezda i glumac se skoro potukli!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako je mali Bieber 'stao na žulj' glumcu Orlandu Bloom jer su se njih dvoje porječkali zbog svojih bivših partnerica.

Pisalo se kako se brak Anđelice Mirande Kerr i glumca Orlanda Blooma raspao upravo zbog Justina Biebera, a sada su se njih dvojica i sukobili na Ibizi.

Pogledaj i ovo showbuzz Šuška se Novi par – žele se osvetiti Justinu i Mirandi?

Justinu Bieberu dvije godine uvjetno zbog vandalizma

I dok su na Victoria's Secret reviji još 2012. viđeni Bieber i Miranda u backstageu, prije samo nekoliko mjeseci kamere su ulovile Orlanda i Selenu Gomez na zajedničkom druženju. Dva para, tako su postali bivši parovi, no tenzije i ljubomora među alfa mužjacima još uvijek postoje.

Tako su se na Ibizi našli i Justin Bieber i Orlando Bloom, a mladi kanadski pjevač provocirao je australskog glumca i nazivao ga pogrdnim imenima. Bloom se nije htio tući, no na snimci se vidi kako je pokušao zaplašiti mnadog pjevača dok su Biebera njegovi prijatelji pokušavali smiriti. Dvojica svjedoka čak su i snimila cijeli incident koji je naravno objavljen na Internetu, piše TMZ. 

Nakon incidenta Bieber je iz provokacije objavio Mirandinu seksi fotografiju na svojem Instagramu, no vrlo brzo ju je i maknuo. Drama prati Biebera – hm, ili je sam doziva?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene