Gdje je Robert?

Opet u zagrljaju preljubnika? U društvu nepoznatog muškarca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristen Stewart prati imidž preljubnice nakon što je ulovljena u preljubu prošlo ljeto. Sada su je paparazzi snimili kako ulazi u auto muškarca koji liči na istog redatelja s kojim je prevarila Pattinsona!

Paparazzima izgleda ništa ne može promaknuti! Strani mediji su se raspisali kako je mlada glumica Kristen Stewart ušla u auto muškarca koji ju je čekao ispred meksičkog restorana u kojem je bila s prijateljicama. Navodno je to bio ozloglašeni redatelj Rupert Sanders s kojim je i uhvaćena u vrućem zagrljaju prošle godine. Još jučer je šetala sa svojim dečkom glumcem iz Sumaraka Robertom Pattinsonom

Pogledaj i ovo showbuzz Nikad napetiji povratak Rob dojurio kući - Je li ga djevojka po drugi put prevarila?!

Kako bi to mogao biti Ruper Sanders, pokazuje i činjenica da ju je čekao u istom autu kojega posjeduje u crnoj Acuri. Navodno je taj dan njezin dečko Robert Pattinson otputovao iz Los Angelesa. Komentar glasnogovornika glumice Kristen Stewart još se uvijek čeka.

>> Ipak nisu uspjeli - Prepoznati su u mnoštvu i odmah postali meta!

Prošle se godine javno ispričala svom dečku Robertu Pattinsonu za javni preljub nakon čega je par prekinuo. Brzo nakon premijere zadnjeg dijela Sumrak sage par se i pomirio, te se činilo kako je par sve probleme zaboravio. Još su jučer viđeni su zajedničkok šetnji Los Angelesom!

Što se tiče Sandersa, njegova supruga Liberty u siječnju je podnijela zahtjev za razvod braka od Ruperta. Oni zajedno imaju dvoje djece, a ni javna isprika nije mogla popraviti stvar između njih dvoje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene