Okrutan žiri

Opasno se naljutio - 'Ne razumijem... Objasnite mi zašto ste ovo učinili'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U utorak počinje najokrutnija faza natjecanja - 'boot camp'. Nezadovoljni natjecatelj rekao je članovima žirija X Factora sve u lice!

Najuzbudljivija epizoda regionalnog X Factora tek slijedi. U utorak će se emitirati 'boot camp' (radni kamp) - u kojem je bilo veoma napeto i okrutno, piše srpski Kurir.

U ovu fazu natjecanja plasiralo se više od 130 natjecatelja no samo njih 24 ide u sljedeći krug. Izgleda kako je jedan od natjecatelj bio itekako nezadovoljan odlukom članova žirija pa im je svoje mišljenje 'sasuo' u lice.

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Publika ga je zavoljela Ciboci se oglasio nakon završetka Plesa sa zvijezdama, evo što kaže o tituli najstrožeg člana žirija!

'Znaš što Nikola? Ja sam zaljubljena u tebe! Majke mi mile!'

25-godišnji natjecatelj je u društvu voditelja došao u apartman u kojem se žiri u pauzama snimanja odmarao te je izrazio svoje nezadovoljstvo.

'Došao sam vam reći kako nije u redu što ste sve ovo učinili. Niste fer. Nije trebalo biti ovako! Ne razumijem... Objasnite mi zašto ste ovo učinili', rekao je razočarani natjecatelj.

Što ga je točno naljutilo publika će doznati u utorak navečer kad će se na TV Pink emitirati ova epizoda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene