Grudi u prvom planu

Odlučila izaći bez grudnjaka - I to u bijeloj košulji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Naomi Watts snimljena je na benzinskoj pumpi kako toči gorivo u automobil. No, to nije ono što je paparazzima upalo 'u oči'.

44-godišnja glumica pažnju je izazvala izdanjem bez grudnjaka pa su se tako ispod bijele košulje nazirale njezine slavne grudi. Nisu samo paparazzi bili oduševljeni, već i djelatnici pumpe u Santa Monici kojima je platila za gorivo.

Ova slavna glumica nije samo prekrasna već posjeduje i velik glumački talent koji ju je doveo i do ovogodišnje nominacije za nagradu Oscar u kategoriji glavne ženske uloge koju je ostvarila u filmu 'The Impossible'.

Pogledaj i ovo Liev Screiber i Taylor Neesen Nalikuje na njegovu bivšu Njegova 25 godina mlađa djevojka bila je dadilja njegovoj djeci, nisu im davali velike šanse, no i dalje su nerazdvojni

>> Istinita priča iz 2004. u koju je gotovo nemoguće povjerovati!

Redatelj Juan Antonio Bayona snimio je film 'The Impossible' po istinitom događaju - tsunamiju na Tajlandu 2004. godine.

Film je snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne obitelji za vrijeme jedne od najvećih prirodnih katastrofa našega vremena – tsunamija na Tajlandu 2004.g.

Bračni par (Naomi Watts i Ewan McGregor) i njihova tri sina odmor provode u tropskom raju, ali u rano jutro 26.12.2004. godine raj se pretvara u pravi pakao.

Impresivna gluma vodi nas na tužno putovanje borbe za život i za najmilije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene