Tko je kome što dao...

Balkanska zvijezda u središtu svađe BiH političara

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

BiH pjevač Deen koji se, nakon uspješno završenog studija mode u Italiji, ponovno vraća na glazbenu scenu s novim singlom 'Voli me hitno' našao se u središtu svađe poslanika Skupštine Kantona Sarajevo.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Slomilo mu se srce Neki u njemu vide krivca: Odnos im je obilježila krvava svađa, a sada se ne može pomiriti s njezinom smrću

Važno je napomenuti kako je jedan od poslanika i njegov otac - Zaim Backović.

A do svađe između poslanika Zaima Backovića i Nedžada Fazlije je došlo, između ostalog, i zbog spominjanja činjenice da je milanski student Fuad Deen Backović na spisku ugroženih slobodnih umjetnika kojima se iz budžeta Kantona Sarajevo već godinama plaćaju doprinosi.

>> Ovako je balkanska zvijezda izgledala prije 15 godina!

Backović je Fazliji i ostalim poslanicima opsovao sve i napustio sjednicu.

Zlobnici kažu da je cijela svađa dio promotivne kampanje povodom ponovnog okupljanja Deenovog boy-banda "Seven Up", dok drugi nagađaju da je greška dublje u sustavu, piše Slobodna Bosna.

U cijelu raspravu se u ključio i sam Deen putem društvene mreže Facebook

"Gdine Fazlija, ja vas neću vrijeđati mada da sam bio prisutan tamo, bio bih gori od oca pa sigurno jedno 1000 puta više. Čestitam jer ste konačno izmigoljili i uspjeli iznervirati čovjeka kojeg je jakoooo teško dovesti do psovke, eto makar nešto od vas", počinje svoje Facebook obraćanje Deen, pojašnjavajući Fazliji da nikad neće biti ravan njegovom ocu Zaimu i amidži Enveru "ni po obrazovanju ni po heritageu", spominjući Fazlijine sportske rezultate, te nastavlja:
"Iskoristit ću ovu priliku da i ja sa zadovoljstvom opsujem te poručim slijedece: Nabije sve vas neostvarene, isfrustrirane i maliciozne sitne duše VAŠ "Dežurni Peder" Deen po sred vaše "nevine" guze, sve redom koliko god vas ima!!!", napisao je Deen na svom Facebooku, dodavši kako se ''finim ljudima od srca izvinjava na riječniku''.



U komentare se uključila i Deenova srednjoškolska profesorica Sanja Vlaisavljević


"Dragi moj Fudo, zar te ovi ljudi zaista mogu iznervirati?Ne, ne dam da ti se to desi... Sjeti se samo tvoje goleme pobjede prije nekoliko godina u Makedoniji kada su slični ovome kojega prozivaš rekli da ti je "otac kupio glas"", kaže Deenova profesorica govoreći i o Zaimovim ratnim zaslugama:
"O tome sto je Zaim činio i učinio bih mogla knjigu napisati, a nije imao nikakvu osim ljudske koristi od toga!"
"Fudo, ima nas koji to sve vidimo i nastojimo reagirati, a ti i tvoja obitelj uvijek dignute glave gradom i ne samo gradom neko cijelom BiH i dalje, a oni bogme dalje od ove naše kotline jedva da mogu maknuti!!!!! Uvijek uz tebe", poentira Sanja.



U raspravu se ponovno uključio i Fudo koji je najavio obračun sa svima koji "prave fijasko na račun države"


"Fazlija koji nas je obrukao na Olympiadi? On, čiji je fax upitan? On, koji na račun države pravi fijasko za fijaskom? Aaaaaaaa, neće moći, no no... Od sad pa na dalje javno prozivam sve one što se kofrče okolo, a džepovi im puni oraha...".

Što kažete na ovaj obračun poslanika u Skupštini i na ponašanje Deena i njegova oca? Svoje komentare ostavite ispod teksta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene