Za njegovu smrt saznala iz novina

Obiteljska drama: 'Tatu sam izgubila zbog maćehe'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dizajnerica Ivana Popović progovorila je o svojem odnosu s ocem za čiju je smrt saznala iz novina!

Iza Ivane Popović nekoliko je teških trenutaka. Za smrt oca Mihajla saznala iz novina jer joj maćeha nije javila niti kada će biti održan pogreb. 'Što je najgore, maćeha mi se nije javila na telefon , nego me nazvao odvjetnik koji mi je rekao da imam pravo na nužni dio očeve stečevine', rekla je Ivana za Story o problemima s očevom drugom suprugom Nadom Golub Popović.

Pogledaj i ovo Josipa Pavičić Berardini (Foto: John Pavlish) Nikad veća posjećenost Brojni poznati na otvorenju izložbe "Ljubav i otpor Ivane Popović" u prepunom zagrebačkom MSU

>> Kakav šok: Za smrt oca saznala iz novina!

Ivanin otac i majka rastali su se nakon 15 godina braka jer je njezina majka Leposlava vidjela budućnost u Zagrebu, a otac nije. 'U to vrijeme moja maćeha iz Opatije čula je da ima neki slobodni liječnik u Gorskom kotaru i nije htjela propustiti životnu priliku. Nažalost, otkako se oženio njome, tatu sam pomalo izgubila. Dok sam bila u osnovnoj školi, tata me došao vidjeti samo triput. Tijekom moje srednje škole i faksa nismo se viđali', rekla je Ivana.

Ipak Ivana kaže kako je njezin otac bio prekrasan i markantan čovjek. 'Imao je umirujuću energiju. Bio je čudak i avanturist. Naučio me da ne pravim razliku među ljudima i da volim životinje', ističe.

>>  'Kad se zaljubim onda više ne pitam!'

Kada je Ivana 1998. godine rodila kći Lunu, došla ju je pokazati tati.

Tada ju je maćeha ismijavala i nazivala pogrdnim imenima. Kada je čuo da ima karcinom dojke otac ju je hrabrio i poslao sedam tisuća kuna, ali i ugovor koji je potpisala s 20 godina da od njega nema više nikakvih potraživanja jer su majka i ona od njega otkupile kuću na Krku.

'Opraštam mu to. Znam da je bio izmanipuliran svojom ženom, koja je s godinama postajala sve zločestija. Ova iskrena i bolna priča na neki je način oproštaj s mojim dragim, nesavršenim tatom ', zaključila je umjetnica koja je u čast ocu odlučila izgraditi brončani kip divlje životinje kojeg planira postaviti na njegovo posljednje počivalište.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene