Napali ga na društvenim mrežama

Šokirao izjavom o Ani Frank!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovome se nitko nije nadao.

Mlađahni pjevač Justin Bieber posjetio je jučer kuću Ane Frank u Amsterdamu... i još jednom šokirao!

Pogledaj i ovo showbuzz U Kanadi San obožavateljica: Kuća u kojoj je boravio slavni pjevač se prodaje

Na Facebook stranici kuće Ane Frank stoji objava kako ju je Bieber posjetio s nekoliko prijatelja i tjelohraniteljima te unutra ostao neko vrijeme. Bieber je kuću posjetio prije svog sinoćnjeg nastupa u Amsterdamu.

U knjizi gostiju napisao je: 'Zaista sam inspiriran. Anne je bila nevjerojatna djevojčica. Nadam se da bi htjela biti belieber'. A upravo je ova posljednja rečenica šokirala mnoge.

Ispod ove objave na Facebooku ispisano je mnogo negativnih komentara na račun 19-godišnjeg pjevača koji je, eto, još jednom pretjerao svojim ponašanjem.

'Način da nešto inspirativno okrene sebi u korist', 'Nevjerojatno! Uopće nije naučio lekciju koja mu je stajala pred očima. Nezrelo.', 'Kakav sebični mali seronja'... samo su neki komentari ove njegove izjave. Sve ih možete pročitati na Facebook profilu kuće Ane Frank.

Podsjećamo, Ana Frank je imala samo 16 godina kad je 1945. godine ubijena u koncentracijskom logoru Bergen-Belsen. Bila je Židovka i autorica Dnevnika, u kojem je neposredno i iskreno posvjedočila o drami svakodnevice i odrastanja u izolaciji, strahu i skrivanju.

Nakon njemačke okupacije Nizozemske židovska je obitelj Frank od 1942. godine živjela u tajnom skloništu, dok ih 1944. godine nije otkrio Gestapo i otpremio u njemačke koncentracijske logore gdje su svi iz obitelji, osim oca, umrli. Nakon rata pronađen je u Amsterdamu Anin dnevnik o godinama provedenim u neprekidnu strahovanju i u potpunoj izolaciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene