441676
441676
441676
441676
441676

OVO JE URNEBESNO Konj ne da novinaru da snimi prilog!

  • , 28.06.2016., 16:45
  • Autor:
  • komentara

Zvijezda dana postao je danas grčki novinar, koji je pokušavao snimiti prilog ispred štale. No, ometao ga je konj.

 
 
 
 
Novinar i konj (Screenshot: Youtube)
Novinar i konj (Screenshot: Youtube)

Grčki novinar neće tako brzo zaboraviti snimanje koje je radio za TV Macedonia. Odrađivao je, naime, snimanje ispred štale, dok mu je iza leđa bio konj. Životinji se, očito, svidjela pažnja, pa je bio uporan u tome da počne komunicirati s novinarom.

Mirisao ga je po vratu, stavio svoju glavu na njegovu te ga gurao i lizao. Grčka radiostanica Rythmos FM objavila je ovaj video na Facebooku, a u kratkom roku skupio je tisuće pogleda i postao viralan. Kako i ne bi, kad su i novinar i konj toliko smiješni i simpatični da je nemoguće ne pogledati.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se