Psihičko zlostavljanje

Nives o traumatičnom djetinjstvu: 'Otac ne postoji za mene'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačici i spisateljici Nives Celzijus nije uvijek bilo lako u životu, a prisjetila se i svojih lijepih i manje lijepih trenutaka...

Autorica knjige Gola istina i pjevačica uživa u medijskoj pažnji, no nije lako prolaziti kroz osobne probleme kada te prati toliko ljudi. Nives Celzijus oporavlja se nakon razvoda od supruga nogometaša Dine Drpića, a u novom intervjuu progovorila je i o svojem traumatičnom djetinjstvu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Nives Celzijus u seksi izdanju zapalila publiku!

'Kada razmišljam o djetinjstvu, sjetim se kako sam prije svakog Dnevnika iščekivala kada će se pojaviti moja reklama za keks Bambi belvit. Bila sam oduševljena što vidim sebe na TV-u. Sjetim se i kako sam se skrivala u kuhinji ispod stola i proždrljivo jela Kinderladu iz onih velikih tegli od nekoliko kilograma. Sjetim se i trenutaka kad bih ostala s tetkom kod kuće i uživala u 'pidžama partiju'. Izvukle bismo krevet u dnevnom boravku, spremile večeru i gledale 'Bolji život'. Ne mogu zaboraviti ni kako sam skupljala novac za put u Disneyland. To mi je bio najveći san u djetinjstvu', Nives je otkrila za srpski Puls.

Ipak, nije uvijek bilo idilično. Naime, Nives ju romanu 'Gola istina' piše kako nije odrasla u harmoničnoj obitelji i odnosu s ocem.

'Nije bilo govora o seksualnom, već o psihičkom zlostavljanju. No ne želim govoriti o tom čovjeku. Što se mene tiče, ja nemam oca', zaključila je Nives koja je nedavno oživjela i svoju glazbenu karijeru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene