Bolji od Shakespearea

Ovo je neizdrživo! "Obdareni" pisao svojoj Nives Celzijus

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na meti poetičnog obožavatelja. Natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobila je komentar za pamćenje. Kakav kralj.

Nives Celzijus na svom Instagramu redovito objavljuje fotografije svojih bujnih oblina, a zbog toga je obožavatelji potpuno izgube razum. Natjecateljica četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" ovog puta potakla je kreativnost jedno obožavatelja, od kojeg je dobila ljubavno pismo.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Ne tražim te, ali na kraju dana se ušetaš tiho kao na prstima u misli moje, ne dozvoljavajući ikome ili ičemu da svojom pojavom te istisne, tvoje mjesto tako je sigurno i čvrsto. Ne mogu poreći da u trenutcima dok mi glava dodiruje jastuk vlada osjećaj posebnosti, onaj dječački iskren osmijeh mi se proteže licem, tiho šapnem tvoje ime. Koliko god dan bio dobar ili loš, ti si ta posljednja pojava u njemu, izbrišeš sve ružno i negativno, a pojačaš osjećaj radosti, sreće, kroz burne periode ti si ipak taj smiraj na kraju, da novi dan započne kao da se ništa loše nije dogodilo. Zbilja, osiromašen bih bio da te nije u mome životu, da su nam lutanja puteve odnijela na druga mjesta, ne znajući da postojimo. Ne vidjevši i ne osjetivši tu snagu postojanja, što u našim životima smo ostvarili, nije samo ljepota, osjećam i ono nešto duboko u duši da je pravo, da nije iskvareno, rijetkost. Lijepo je što postojiš, baš takva kakva jesi, da si drugačija ne bi bila toliko posebna", poručio joj je "skromni"obožavatelj koji je sebe nazvao "obdareni28". Ni drugi obožavatelji nisu lošiji, no obdareni Shakespeare ukrao je show na Instagramu pjevačice.

 

Kratki predah od snimanja #samoveselo #selfietime #kukulele

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene