Slavna vila

'Zloglasna' vila na prodaju - Samo hrabri bi u njoj prespavali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prodaje se Magnolia Mansion, koja, osim savršene arhitekture, ima i duhove. Navodno.

Zastrašujuće tajne krije predivna vila u New Orleansu, stara 160 godina. Prodaje se Magnolia Mansion, i to po cijeni od 3 400 000 funti. Impresivno zdanje broji više od 1200 kvadratnih metara. No, jedini problem je što uz nju dolaze i duhovi.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Još malo! Megavila od 20 milijuna dolara: Pogledajte velebno zdanje u koje se uskoro useljava slavna obitelj!

Mirror piše kako se radi o jednom od najopsjednutijih mjesta na svijetu. Alan Brown napisao je o tom mjestu knjigu, a spominje detalje poput jezive melodije iz nevidljive glazbene kutije, okretanje čaša i premetanje jastuka u krevetu posjetitelja.

Kuću redovito pohodi vrač koji tjera zle sile i brine za posjetitelje. Kuća je sagrađena blizu mjesta gdje je ubijen turski sultan, zajedno sa svojim haremom. Postoje hrabri ljudi koji su se usudili u vili i prespavati, no nije im bilo nimalo ugodno. Duhovi su im navodno skrivali papuče, cipele, jastuke... Ova kuća stekla je celebrity status u SAD-u još davnih dana, a tko će joj biti vlasnik, pitanje je hrabrosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene