Ali to NIJE sve!

Neukusna svađa na VJERSKOJ estradnjaka na Facebooku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve je počelo kad se Alen Vitasović upustio u raspravu sa Sašom Hindićem, a onda su se upleli i ostali.

Alen Vitasović na Facebooku je pokrenuo žustru prepisku koja je završila vrijeđanjem i raspravom s kolegama s estrade - Hamedom Bangourom i Alenom Islamovićem te Sašom Hindićem, izvođačem romske glazbe.

>> Najdugovječniji par estrade uskoro ide pred OLTAR?

Pogledaj i ovo Alen Vitasović "Hvala svima koji su bili uz mene" Vitasović otkrio kroz što je sve prošao zbog bolesti, nije se mogao ni sam kretati: "Na meni je izvršena teška i opasna operacija"

Sve je počelo kad se Vitasović upustio u raspravu sa Sašom Hindićem oko glazbe kolegice Renate Sabljak kojoj je Hindić stao u obranu.

'Zaboljelo me je što je napisao da idem u Tursku pjevati Mudžahedinima. Revoltiran njegovom izjavom nastala je žustra rasprava gdje ga niti jednom nisam na bilo koji naćin uvrijedio, ali bilo je raznih komenatara', rekao je za portal DNEVNIK.hr Saša Hindić koji nam je i prepričao cijeli događaj te dodao kamo mu se naknadno Alen javio s porukom da mu ljudi prijete zbog svega. 'Ne želim da mu itko prijeti, zaista', rekao je Saša te dodao kako nema potrebe za širenjem ikakve mržnje.

Kratko nakon svađe, Hindić je objavio screenshot njihove Facebook rasprave koja je krenula u potpuno neprimjerenom pravcu za jednu javnu osobu poput Vitasovića.

'Pjevam svugdje i uvijek uživo. Po cijelom svijetu. Tebe sam gledao u debilnim emisijama na TV-u kod Malnara.... Ciganska glazba je ok, a ti ni to ne znaš. Politika nema veze sa mnom. Osim što sviram sve instrumente i što sam završio glazbenu akademiju. Ti znaš 3 akorda. Mjesta na kojima ja sviram možeš vidjeti samo na slikama. Ostani u kuhinji u Mostaru i pleši po stolovima. To je Balkan. Nemaš ni jedan CD izdan. Na festivalu nisi bio ni jednom. Nemaš samostalne koncerte. Ti sviraš u birtijama. Ja sam samostalni umjetnik priznat od države. Samo si zavidan jer si mi slao pjesme, a ja ih bacio u smeće jer su jadne i nepismene. Jučer sam nastupao pred 2000 ljudi, a ti u birtiji s pijancima. Ajd briši u Tursku kod Mudžahedina', napisao je Vitasović i time razljutio mnoge na Facebooku.

'Žalosno je to što smo mi Bošnjaci, muslimani, izgleda pogrešno rođeni'

Među onima kojima se to nije svidjelo bio je i Alen Islamović koji je ostavio i svoj komentar.

'Žalosno je to što smo mi Bošnjaci, muslimani, izgleda pogrešno rođeni. Žalosno je to što gutamo uvrede na svakom uglu. Ispričavamo se svima što smo s greškom rođeni, ispričavamo se svima što smo na ovom prostoru, ispričavamo se svima što smo postali i dio Europe u kojoj izgleda nema mjesta jer je velika gužva, ispričavamo se kolegama s estrade što smo i mi nešto znali pjevati i svirati, ispričavamo se što smo se upetljali u mnogo stvari. U sport, glazbu, u književnost, glumu. Izgleda da ćemo se još 100 godina ispričavati, a za što? Za ništa. Biti čovjek je najteža odluka u životu. Ima li nas? Sumnjam', napisao je.

Vitasović: 'Nisam pijan!'

Vitasovića su zbog toga mnogi ismijali, ali i kritizirali, a onda je Alen napisao kako to nije posljedica njegovog problema s alkoholom niti je u ikakvom deliriju.

'Ne pijem i nisam u deliriju. Čovjek me samo izazvao i vrijeđao. Vama je stavio samo zadnju moju izjavu. Tako da ispadne žrtva i dobričina. Tvoja muzika je za Turke i Mudžahedine. Za njihovo podneblje. Na zapadu nemaš kruha i u Europi. Kao ni ja kod vas na istoku. To me ne zanima. Ja ne živim od istoka. Di je tu govor mržnje? Promijeni glazbu. Ja govorim o glazbi. O govoru mržnje se može diskutirat tamo gdje je bio bratoubilački rat. U Istru dolaze tvoji sunarodnjaci svih vjera i nemaju problema. Evo trojica i kod mene danas rade'.

'Glazba je oduvijek bila tu da spaja, a ne razdvaja ljude'

Nakon što je Hamde Bangoura vidio cijelu raspravu, odlučio se i sam uključiti.

'Dragi Alene i Saša. Glazba je oduvijek bila tu da spaja, a ne razdvaja ljude. Alene, lijepo od tebe da si se ispričao, ali prozivati i nazivati Sašu Hindića mudžahedinom teške su riječi. Nadam se da ti je sve to samo 'pobjeglo' i da to nisu tvoji stavovi, jer te poznajem kao dobrog i dragog čovjeka i umjetnika, čija su djela zaista obilježila jedno razdoblje hrvatske glazbe, te se neke tvoje pjesme i dan danas rado slušaju. S druge strane Saša, tebe znam kao dragog i čestitog dečka i nije sramota što pokušavaš pošteno zaraditi svoj kruh gažirajući od kada te znam. Dapače, svirao si i na mojoj svadbi i moram reći da je to bila jedna od najboljih svadbi za sve uzvanike koji su tamo bili. Kako znam da si prije svega čovjek, primi Alenovu ispriku i nastavite dalje spajajući ljude onako kako to obojica najbolje znate, a to je glazbom. Hvala', napisao je Hamed.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene