TURBULENTAN ŽIVOT

Nećakinja Dolly Parton pronađena mrtva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je to tragičan kraj turbulentnog života mlade Tever Parton.

Nećakinja Dolly Parton, Tever Parton pronađena je mrtva. Umrla je zbog predoziranja, piše RadarOnline. 36-godišnjakinja je umrla prije nekoliko dana, a sprovod je održan 30. ožujka. Slavna pjevačica je navodno bila previše bolesna da putuje na sahranu, otkrio je izvor. 71-godišnja Dolly također nije uopće spomenuta u osmrtnici mlade nećakinje Tever.

Pogledaj i ovo Dolly Parton - 1 ''Nije ljubomoran'' Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

Bio je to tragičan kraj turbulentnog života za Tever. ''Gubila je poslove zbog svoje ovisnosti'', rekao je izvor. Pušila je crack i šmrkala kokain. Dolly joj je navodno platila čak 25.000 dolara za rehabilitaciju, ali nakon samo tri godine opet se vratila starim navikama. Prijavljena je za remećenje javnog reda i mira, ali policijsko izvješće se ''izgubilo''.

''Obitelj Parton ima jako puno utjecaja i veza, mogli su napraviti bilo šta i izvući se'', rekao je svojevremeno Anthony Rose, bivši dečko pokojne Tevere i dodao kako bi Dolly posebno sve napravila kako bi držala ''divlje'' ispade svoje nećakinje dalje od očiju javnosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene