Noć u hotelu?

Cura mu trudna, a on spavao sa starletom? Seksi Natacha tvrdi da je provela vruću noć s Ronaldom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo čeka dijete s Georginom Rodriguez, no to ga navodno nije spriječilo da spava s Natachom Sofijom. Barem ako je vjerovati riječima te portugalske starlete.

Portugalski magazin TV Guide na naslovnici donosi priču o Cristianu Ronaldu i Natachi Sofiji. Naime, nogometaš je navodno prevario svoju djevojku Georginu Rodriguez sa spomenutom reality-zvijezdom. Portugalac je navodno prevario trudnu Georginu, našavši se u hotelu s Natachom. Cijelu priču medijima je ispričala upravo Natacha, koja je otkrila sve pojedinosti tajnog susreta, ako se on dogodio.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Rekla je da je s nogometašem izmjenjivala poruke dok se u konačnici nisu sastali. Tvrdi da je s njim provela vruću noć nakon koje joj je Ronaldo dao 300 eura za taksi. Dotakla se i Georgine.

"Izdao ju je. Nismo toliko često o njoj razgovarali, ali jednom je to i sam rekao. Rekao je da je jedan od glavnih razloga zašto je s njom taj što ima sjajan odnos s njegovim sinom. Rekao mi je i da je jako zaposlen čovjek te da nema vremena za ljubav", otkrila je Natacha.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene