Događa se i najboljima

I ONI VOLE LAGATI Najveće laži u kojima su slavne osobe uhvaćene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni slavni nisu imuni na laganje, a iako se često ne zna govore li istinu ili ne, ovo su primjeri koji dobro pokazuju da im se laganje ipak nije isplatilo.

Kažu da je ljudski lagati, a iako su zvijezde često iznad nas, ostalih smrtnika, barem po pitanju slave i bankovnog računa, kao i svi ostali, i oni lažu. Donosimo vam poznate osobe uhvaćene u svojim lažima.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Bill Clinton

Osim što je poznat kao bivši američki predsjednik, Clinton je još poznatiji po tome da dok je bio u Ovalnom uredu imao je aferu s mladom Monicom Lewinsky, a laž koja je bila izrečena je zasigurna jedna od najpoznatijih ikad. 'Nisam imao spolne odnose s tom ženom', no istina je da je iako nije spavao s njom, bilo je tu drugih škakljivih stvari koje su zajedno radili.

Tiger Woods

Naravno, radi se o vrlo sličnoj situaciji i laži. Slavni golfer izgovorio je tri riječi, 'ja sam vjeran', ali sad već i ptice na grani znaju da je to bila čista laž. Krajem 2009. i početkom 2010. saznalo se da je Woods tijekom petogodišnjeg braka imao preko 100 afera. Iste godine se Elin Nordegren, s kojom ima dvoje djece, rastala od njega te mu umanjila račun za 100 milijuna dolara.

Beyonce

Ni planetarno popularna Beyonce nije uspjela pobjeći svojim lažima. Dok je još bila članica 'Destiny's Childa' pridavale su joj se zasluge kako osim što pjeva, ona i piše pjesme. No, sad već znamo kako je to daleko od istine. Pjesmu 'Irreplaceable' s njezinog drugog albuma napisao je Ne-Yo, koji je to i sam potvrdio nakon što je Beyonce jednom novinaru rekla kako je većinu pjesama s albuma ona sama napisala, uključujući i tu pjesmu.

Paris Hilton

Slavna i bogata nasljednica uhvaćena je nekoliko puta u istoj laži! Tijekom gostovanja kod Larryja Kinga, kada ju je poznati voditelji upitao je li se ikad drogirala, njezin odgovor je bio ne. No, nedugo nakon toga procurile su fotografije na kojima Hilton vidljivo puši marihuanu, a godinu dana nakon tog intervjua čak je bila uhićena zbog posjedovanja kokaina. Naravno, negirala je da je to njezina droga. Nadalje, pljačkaši koju su joj 2008. provalili u kuću priznali su policiji kako su Hiltonici ukrali nakit, odjeću, cipele, gotovinu i kokain. Paris je to sve naravno opet negirala.

Kim Kardashian

Starleta koja je svoju slavu stekla kada joj je procurio pornić, u čemu je navodno njezina majka imala svoje prste, upravo je o tome lagala. Tadašnjem dečku s kojim je bila par mjeseci, Nicku Cannonu, slagala je kako ona nikad nije snimila takav kućni uradak nakon što ju je on direktno upitao za to. Sam Nick je priznao da su zato i prekinuli, jer je Kim lagala, a on je ipak saznao da taj video postoji.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene