Ljubavna avantura

Najpoželjnija ex-Yu ljepotica o Pacinu: 'Dosadio mi je njegov ego'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Atraktivna Diana iz Tuzle prisjetila se svoje kratke veze s poznatim glumcem Alom Pacinom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Al Pacino i Noor Alfallah - 2 U 84. godini! Mislio je da više ne može imati djece, ali sada mu je njegova 54 godine mlađa djevojka rodila četvrto!

Jedna od najljepših žena u bivšoj državi svakako je bila Diana Bećirević, zaštitno lice mnogih reklama. Ovih dana Diana plijeni pažnju medija svojim izjavama o vezi s glumcem kojega je upoznala 1972. na snimanju danas kultnog filma 'Kum'.

Avantura s Alom Pacinom nije potrajala, no ostale su uspomene i to ne sve tako divne. Mislila sam da ću se uz njega uistinu osjećati ženom, s obzirom na ulogu koju je igrao. Međutim, nisam to nikada osjetila sa njim, bilo je tako dosadno', rekla je Playboyeva zečica, prenosi Daily Mail.

>> 40 godina mlađa cura Al Pacina skinula suvišne krpice!

'On mi je odjednom počeo naređivati, a ja to nisam željela slušati. Ako bismo izašli van, znao mi je reći da idem ravno kući. No, na to bih mu odgovorila da on ide kući, ako to želi' dodala je i na kraju otkrila kako je odlučila prekinuti a slavnih glumcem kada joj je dosadio njegov ego.

To je šteta. Mnogi fanovi su gledali na njega kao na kuma, jakog i hrabrog. No, ja sam ga stalno gledala napetog i zabrinutog, a sve je to bilo zbog tog njegovog ega', zaključila je Bećirević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene