Neobuzdan

GORE NE MOŽE ili ipak može - ovo su tek neki od njegovih bisernih ispada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od bezobraznog ponašanja prema Kourtney do guranja sto dolara u usta konobara i uništavanja hotelskih soba, ovo su najgori primjeri Scottovog ponašanja

Scott Disick je došao do slave kao bivši partner najstarije Kardashian sestre, Kourtney, s kojom ima i troje djece. Međutim, javnost ga sve više i više zna po čestim ispadima i šokantnom ponašanju, te po javnoj borbi s ovisnošću.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Jedan od najgorih primjera njegovog ponašanja je kada se tijekom proslave svog 31. rođendana toliko napio da ga je zaštitar morao odnijeti do kreveta, a nakon toga je popio cijelu bočicu tableta za spavanje te završio na hitnoj, a zatim i na rehabilitaciji. Naravno, to nije dugo potrajalo.

Prije šest godina šokirao je gledatelje reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' kada je snimljen kako u jednom restoranu u Las Vegasu gura sto dolara konobaru u usta. Još jedan primjer njegovog pijanog ponašanja je kada je bijesno razbio ogledalo nakon što se Kourtney suočila s njim upravo zbog čestih opijanja i izlazaka, a njihov novorođeni sin Mason tada je bio u drugoj sobi.

Česti i agresivni ispadi na paparazze više ni ne začuđuju, ali bezobrazno ponašanje prema Kourtney zgrozilo je gledatelje showa. Nakon rođenja kćeri Penelope, Scott je Kourtney toliko bezobrazno prigovarao zbog toga što nije brže kilograme gubila da ju je doveo do suza.

Scott više nije ni omiljen gost u hotelima zbog svog žestokog tulumarenja. Osim što je u nekoliko navrata uništio hotelske sobe, kada je prošle godine bio u Aspenu ne samo da je uništio sobu i morao platiti 500 dolara dodatnih troškova, nego je i nabio račun od 1840 dolara samo za alkoholna pića.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene