449679
449679
449679
449679
449679

KAKAV DEBAKL Najgora reklama na svijetu ekspresno povučena, no internet sve pamti

  • , 10.09.2016., 09:59
  • Autor:
  • komentara

Ova reklama dokaz je kako u svega 21 sekundu sve može biti uništeno.

 
 
 
 
Reklama (Screenshot: Youtube)
Reklama (Screenshot: Youtube)

Nakon što je američka tvrtka snimila reklamu za madrace, u kojoj se može vidjeti da se htjelo prikazati rušenje Twinsa, milijuni ljudi ostali su zgroženi.

Reklama, iako povučena u rekordnom vremenu s interneta, ipak je ostavila veliki trag, odnosno štetu.

Traje samo 21 sekundu, ali zbog ove reklame, trgovina se morala javno ispričati zbog incidenta koji je komentiralo na tisuće ljudi.

Zamišljena je tako da se obilježi 9/11, kako govori vlasnik. Obilježili nisu ništa, a imidž im je srušen u sekundi.

Vjerojatno je jedna od rijetkih reklama koje su ekspresno povučene s tržišta no našao se gledatelj koji je reklamu uspio snimiti mobitelom i podijeliti je širom svijeta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se