Što starije to mlađe

Nisu uvijek izgledale ovako dobro - sada izgledaju mlađe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Godine nose svoje, ali kada ste poznata faca i kada imate čime, onda vam ni vrijeme ne može ništa, što ste stariji izgledate maleđe i bolje.

Nije ništa novo da poznate osobe jako punu ulažu u svoj izgled. Nekada su se godine i nedostaci prekrivali šminkom, ali u ovo naše moderno doba, odlazak plastičnom kirurgu je postao potpuno normalna stvar. Ako vam nešto smeta, ako ste zbog nekog nedostatka iskompleksirani, nema ništa loše u malim prepravkama, ali kada se navučete na neke stvari onda to nikako nije dobro.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša - 1 najveći obožavatelj! TikTokom kruži video mladića koji je na torzo istetovirao imena Karleušinih albuma, bome nije štedio na veličini slova i vidljivosti!

Botox i silikoni najbolji su prijatelji većine osoba sa estrade, kako strane, tako i domaće. Iako se rijetki odluče javno govoriti o tome, neke se stvari ne mogu sakriti. Svi znamo kako izgleda lice nakon tretmana botoxom, svi znamo kako izgledaju grud ili usta nakon silikona, pa je vrlo često smiješno slušati nekog tko tvrdi da se nije operirao kada je sve toliko očito.

Neke dame s domaće estrade kroz godine su vrijedno radile na svom izgledu pa ih je ponekad teško prepoznati kada usporedimo fotografije nekada i sada. Odabrali smo tri primjera koji najbolje pokazuju moć transformacije, a uz to smo i sigurni kako bi barem jedna od ovih dama neke fotografije vrlo rado iskoristila za potpalu.

Jelena Karleuša, glazbena diva i modna ikona je definitivno jedna od onih osoba koje ulažu jako puno u svoj izgled, kako u tijelo tako i u garderobu, ipak ni ona nije uvijek izgledala ovako kao danas, usne su bile manje, a o grudima da i ne govorimo.

Seka Aleksić pjevačica koja je definitivno doživjela najveću transformaciju. Od borbe s viškom kilograman, lošim odjevnim kombinacijama, frizurama s kojima se budite, a ne izlazite na scenu, pa sve do isklesane linije, ali i novog modnog stila. Seka spada među one koji se ne srame priznati da ponekad koristi botoks jer jednostavno ne voli bore.

Severina Kojić na estradi se pojavila kao jako mlada. Ruku na srce uvijek je bila zgodna, ali je očito koliko se njezin izgled mijenjao s godinama. Prvo što nam upada u oči su definitivno obrve koje su nekada bile jako debele i ne pretjerano privlačne, lagano povećana usta, ali i nekoliko operacija nosa za koje i dalje tvrdi da su bile stvar zdravlja, a ne estetike. Kada sve uzmete u obzir, Seve danas izgleda mlađe nego prije 20 godina.

Svemu tome, moramo dodati i dozu photoshopa i prilično jaku scensku šminku, ali važno je da je finalni proizvod publici privlačan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene