Trudna ili debela?

Najomraženiji u Nizozemskoj! Bizarni reality zgrozio svijet!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nizozemska Tv prikazuje vjerojatno najbizarniju emisiju koja prelazi granicu dobrog ukusa. Ostavila je gledatelje u šoku i pokupila tisuće negativnih komentara.

TV show "Neem je zwemspullen mee" ("Uzmite svoje kupaće kostime sa sobom") odmah po prikazivanju na javnoj televiziji u Nizozemskoj izazvao je gomilu negativnih reakcija.

Pogledaj i ovo Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Stalno u nevoljama Goli provalnici, uklete kuće i brak koji je trajao samo 4 dana: Je li on najveći slavni kralj bizarnosti?

Naime, u emisiji žena stoji na pozornici dok muškarci pogađaju je li trudna ili debela. Osim toga natjecatelji ispipavajući grudi procjenjuju jesu li prave ili su u pitanju silikoni. Sljedeća igra pogađanja je vezana uz rasne stereotipe; natjecatelji pogađaju da li je Azijat Japanac ili Kinez.

Show je privukao tek 300 tisuća gledatelja što nije puno s obzirom na termin nedjeljom navečer. Ipak, o njemu danas pričaju milijuni zgroženih ljudi na društvenim mrežama.

Najgore od svega je što je nizozemska TV kuća koja je zaslužna za show, izdala priopćenje u kojem brani svoju emisiju. "Sa satiričnim okruženjem, ovo je način smijanja svim vrstama predrasuda", objavili su iz televizijske kuće.

 

Zondag as is t zover!!!! #neemjezwemspullenmee op @npo3

A post shared by Klaas van der Eerden (@klaasvandereerden) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene