Za maškare

Na udaru kritika: Poznata voditeljica obukla kćer u prostitutku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Javne osobe ponekad bi ipak trebale razmisliti dva puta prije nego li nešto objave na Internetu. Pogotovo kada su djeca u pitanju.

Nakon što je britanska voditeljica Amanda Holden na svojem Twitteru objavila fotografiju 9-godišnje kćeri koju je odjenula u kostim inspiriran filmom 'Zgodna žene' u kojem je Julia Roberts utjelovila prostitutku, uslijedio je val kritika na Internetu.

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 5 Samo opušteno... Poznata voditeljica bila je prava atrakcija jer je bilo i više nego očito da jedan odjevni predmet ne nosi

'Amanda i beba su tri dana bili na rubu života i smrti!'


Odmah su se pobunili roditelji koji su obratili pozornost na opasnost objave fotografija djece u provokativnim pozama koje su proglašene seksualiziranima zbog opasnosti kako bi se iste mogle naći u rukama pedofila je internetskih kriminalaca.

Holden je fotografiju brzo maknula, a i oglasila se nakon incidenta objasnivši kako je fotografiju objavio njezin suprug Chris Hughes koji je slučajno zamijenio Juliu Roberts s Cindy Crawford. 'Zabuna' ga je skupo koštala, a iako je fotografija pobrisana svega desetak minuta nakon objave sve je završilo u medijima, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene