Predomislila se

Rumunjska Kim Kardashian posvojila dječaka pa ga VRATILA jer je plakao

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što maleni nikako nije mogao prestati plakati, rumunjska bogatašica vratila je dječaka natrag u sirotište!

Djevojka iz Rumunjske, koju nazivaju rumunjskom Kim Kardashian, javno je objavila kako će posvojiti dječaka iz sirotišta, no nakon samo jednog dana - vratila ga je natrag. Riječ je o Monici Columbeanu, koja je između ostalog i prijateljica s Paris Hilton, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ William Događa se! Pogledajte trenutke najveće sramote nekih od najpoznatijih zvijezda, paparazzi su čak i princa Williama snimili poslije čašice previše!

Zahtjevni suprug učinio ju je potpuno drugom osobom

Monica je odlučila posvojiti trogodišnjeg Alexa Gabriela te je tvrdila kako će se pobrinuti da dječaku ničega ne nedostaje. No, vratila ga je u sirotište nakon samo jedne večeri koju je proveo u njezinoj vili jer joj je smetalo Alexovo neprestano plakanje tijekom noći zbog kojeg nije mogla zaspati.

'Monica je željela provesti vikend s dječakom kojeg je planirala posvojiti. No, maleni se nikako nije mogao prilagoditi situaciji. Uvečer, kad ga je stavila na spavanje, počeo je plakati i nije mogao zaspati. Sljedećeg dana vratila ga je u sirotište', rekla je kći biznismena Stefana Cristofora koji pomaže siročadi. 'Pitanje posvojenja u tom je trenutku zaustavljeno jer je bilo očito da ga više ne želi', dodala je.

Monica je pozornost rumunjske, ali i svjetske javnosti privukla kad se sa 18 godina udala za multimilijunaša Irinela Columbeanua, kojem je tada bilo 56 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene