Ovo neće na dobro

'VANBRAČNI SIN' saga se nastavlja - Ilić podivljao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ilić je putem medija pošteno opleo po Lepoj Breni samo zato što je ugostila njegovu bivšu djevojku i vanbračnog sina za kojeg pjevač ne želi ni čuti.

Čini se kako ovoj priči neće biti kraja. Godinama se već zna kako popularni Miroslav Ilić ima vanbračnog sina s bivšom djevojkom Marijom Antonović. Devin ima silnu želju upoznati oca, ali ovaj za to ne želi ni čuti. Čini se kako je Ilić ovakvim stavnom, ali i vrlo ružnim riječima koje je uputio Lepoj Breni, izgubio podršku javnosti, iako on o svemu ima potpuno drugu sliku.

Pogledaj i ovo showbuzz Bliži li se rasplet? 'Ja sam plemeniti seljak i briga me za DNK analizu'

Novi cirkus je nastao kada je Ilić doznao kako će Devin i Marija posjetiti grob pjevačevog oca, odnosno Davinovog djeda.

Najgore po Ilića je to, što su Marija i Devin odlučili ostati u Srbiji sve dok sin ne upozna oca. Ruku na srce, to je malo vjerojatno, ali je sigurno da će tu biti svega.

'Na šta će to sličiti kada odu na grob mog oca? Zgrožen sam kao što će i cijela Srbija biti zgrožena. Ako misle da je Srbija zemlja idiota i majmuna koji će nasjedati na takve gluposti, onda se varaju', rekao je Ilić za 'Blic.rs' isprovociran cijelom situacijom koju je po njemu zakuhala njegova bivša s kojom je bio intiman prije 30 godina za vrijeme turneje u Americi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene