Nasilni bivši

Potresna ispovijest: "Ukrao mi je novac, automobil, imovinu"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Milica Dabović, bivša košarkašica ŽKK-a Novi Zagreb, progovorila je o nasilnoj vezi.

Bivša košarkašica ŽKK-a Novi Zagreb, zgodna Milica Dabović, ovih dana je u žiži interesa sprskih medija, a sve zbog turbulentnog odnosa sa svojim bivšim dečkom. On ju je nedavno napao, pokušao je zadaviti, uslijed čega je Milica dobila podljeve po tijelu i vratu. Za Blic je Dabović ispričala kroz što je sve prošla tijekom veze s nasilnikom.

Pogledaj i ovo Milica Dabović - 1 ''Volim se pokazati...'' Bivša srpska košarkašica obznanila novo zanimanje pa naišla na pogrdne komentare: "Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!"

"Ne znate situaciju! On je mene pokrao! Ukrao mi je karticu, novac, automobil od oca, moju imovinu, moj novac s računa", rekla je Dabović. Dodala je da se njen bivši partner ispred nje i drogirao. "Samo sam ga to molila, moj zarađeni novac. To je negdje oko sto tisuća eura. Uzeo mi je sat koji sam platila, auto, karticu, gotovinu koju sam imala u novčaniku, uzimao je redovito", dodala je Milica.

Na sve njezine optužbe bivši partner odmahuje rukom, govoreći da su sve to gluposti i neosnovane optužbe te da će o svemu progovoriti kada se završi proces na sudu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene