optužen za ubojstvo

Upucao je u leđa i dva puta u noge. Glumca čeka puno godina u zatvoru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Michael Jace je navodno bio uzrujan jer je njegova supruga željela razvod i vjerovao je da ga vara.

Glumac Michael Jace proglašen je za ubojstvo svoje supruge April koje se dogodilo u svibnju prije dvije godine. Proslavio se ulogom u seriji 'The Shield', a godine 2014. tijekom svađe oko razvoda ustrijelio je svoju suprugu. Pogodio ju je dva puta u nogu i jednom u leđa, a sada ga je sud optužio za ubojstvo drugog stupnja.

Pogledaj i ovo Bradley Walsh (Foto: Screenshot) Tragičan odlazak Zvijezda filma "Trainspotting" pronađena mrtva, do smrti došlo pod sumnjivim okolnostima?

Michael je navodno bio uzrujan jer je njegova supruga željela razvod i vjerovao je da ga vara. Susjedi su čuli pucanj i taj je hitac bio u njezina leđa. Nakon toga, upucao ju je još dva puta u nogu i to pred sinovima koji su tada imali 8 i 5 godina, rekli su iz optužbe. Sam je nazvao policiju i priznao što se dogodilo, piše CNN.

53-godišnjem glumcu prijeti zatvorska kazna od 40 godina do doživotne kazne iako je na sudu tvrdio da nije kriv.

Osim serije 'The Shield' glumio je i u seriji 'Southland', a važnija uloga je i u filmu 'Michael Jordan: An American Hero' u kojem je glumio Michaela Jordana. U brak sa April stupio je 2003. Godine, godinu dana nakon što se rastao od supruge s kojom ima sina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene