Zar i on?

Bivša teen zvijezda optužila poznatog glazbenika za silovanje: "Bila sam slomljena, umorna, traumatizirana"

Nick Carter i Melissa Schuman (Foto: Getty) Nick Carter i Melissa Schuman (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Schuman (Foto: Getty) Nick Carter (Foto: Getty) +0 Nick Carter i Melissa Schuman (Foto: Getty) Galerija

Melissa Schuman optužila je Nicka Cartera za silovanje. Kazala je da se dogodilo 2002. godine.

Najveća zvijezda benda "Backstreet Boys", glazbenik Nick Carter, optužen je za seksualno uznemiravanje. Bivša članica ženskog pop-benda Dream tvrdi da ju je Carter silovao 2002. godine. Prema tvrdnjama Melisse Schuman, Nick je Melissu napastvovao u svomu domu kada je imala 18, a on 22 godine. Nekoliko godina nakon što su se upoznali preko diskografskih kuća, Schuman kaže da ju je Carter pozvao u svoj stan na druženje.

Pogledaj i ovo showbuzz Kratak fitilj Uhićena najveća zvijezda devedesetih

Pristala je i povela prijateljicu, a kada su stigle, Carter ju je navodno poveo u sobu kako bi ju odvojio od prijateljice, a sve pod isprikom da će joj pokazati glazbu na kojoj radi. Kad su pak ostali sami u sobi, Melissa tvrdi da ju je Carter natjerao na oralni seks. "Bio je jači i puno veći od mene, nikako nisam mogla otvoriti ta vrata niti mi je mogao itko pomoći", rekla je Melissa. Više mu je puta, kaže, rekla da je djevica i da se čuva za budućeg muža, no on to nije slušao.

Melissa Schuman (Foto: Getty) Melissa Schuman (Foto: Getty) Foto: Getty

"Bio je pretežak da mu izmaknem", rekla je Melissa. Nakon toga bila je u šoku te je otišla kući. Nije mogla, kaže, napraviti ništa jer je s Kennethom Crearom potpisala ugovor. Bivša članica benda izgubila je nakon toga interes za glazbenom karijerom. "Bila sam slomljena. Umorna. Traumatizirana. Rekla sam terapeutu, rekla sam obitelji i prijateljima. Imam mnogo ljudi koji mogu svjedočiti da sam svjedočila o svom iskustvu, samo nikad nisam imala platformu da s pričom izađem javno", napisala je Schuman na svom blogu. Dodala je da se na istup odlučila nakon što je vidjela koliko je žena u posljednje vrijeme istupilo s informacijama o zlostavljanju. Dobila je, kaže, hrabrosti koja joj je trebala.

Nick Carter (Foto: Getty) Nick Carter (Foto: Getty) Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene