453535
453535
453535
453535
453535

KAPETAN INTERA OTEO SUIGRAČU ŽENU: "Bio sam na jahti, došla je bez srama"

  • , 14.10.2016., 08:36
  • Autor:
  • komentara

Nogometaš Mauro Icardi napisao je autobiografiju u kojoj je otkrio kako je oteo svoju suprugu od suigrača.

 
 
 
 
Mauro i Wanda Icardi (Foto: Instagram) - 1
Mauro i Wanda Icardi (Foto: Instagram) - 1

Kapetan Intera, nogometaš Mauro Icardi, objavio je svoju autobiografiju, a u njoj je otkrio i neke detalje iz privatnog života. Priznao je da je oteo ženu svom bivšem suigraču i prijatelju Maxiju Lopezu dok su zajedno igrali u Sampdoriji. Lijepa i fatalna Wanda poslala je Mauru jednog dana poruku u kojoj ga je zamolila da joj kupi stvari u Americi.

Mauro i Wanda Icardi (Foto: Instagram) - 4

"Pitala me bih li joj mogao kupiti neke stvari u Americi, jer ih tada nije bilo u Italiji. Zbog svega sam se zamislio, je li Wanda stvarno htjela te stvari ili joj je bilo samo do toga da stupimo u kontakt", piše nogometaš. Kad je stigao, Wanda je bila jedna od prvih ljudi s kojom se sreo.

Mauro i Wanda Icardi (Foto: Instagram) - 3

"Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala želim li s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom katu jahte i slušao glazbu, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom trenutku je njen brak završavao", sjeća se Mauro. Lopez i Icardi nakon svega više ne komuniciraju te se Lopez, logično, na svakom okršaju odbija rukovati s bivšim prijateljem.

 

Jugando , me gano este para mí iujuuuuuuuuuu

A photo posted by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se