E ovo je transformacija

Bio je prvak svijeta u bodybuildingu i Clintonov tjelohranitelj, a sada je postao žena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matt 'Kroc' Kroczaleski bio je prvak svijeta u bodybuildingu, dio Clintonovog osiguranja, otac je troje djece, a sada je postao žena.

Kada pogledate starije fotografije, Matt 'Kroc' Kroczaleski bio je pravi mišićavi Herkules. Prvak svijeta u bodybuildingu i dio osiguranja bivše američkog predsjednika Billa Clintona.

Pogledaj i ovo Sade Adu sa sinom (Foto: Instagram) Težak put Kći slavne pjevačice promijenila spol te joj zahvalila na podršci tijekom bolnog oporavka

Željela je presuditi sebi: 'Nema više bolova, nema više patnje'

Ipak Matt je cijeli život znao da se po nečemu razlikuje od drugih. Baš poput Brucea Jennera sada je odlučio javno progovoriti o promjeni spola i o tome kako se osjećao kao žena zarobljena u muškom tijelu, i to kakvom tijelu!

Matt je na Facebooku objasnio: 'Moja obitelj i prijatelji znali su za moju želju da promijenim spol, ali želio sam pričekati da moji sinovi završe srednju školu kako bih napravio ono što sam oduvijek želio. Da, ja sam sada žena, ali ne potpuno. Počinjem s hormonima', napisao je Matt.

Zahvalan je za sve poruke podrške koje dolaze sa svih strana. 'Napokon sam napravio ono što sam oduvijek želio. Sada se osjećam potpuno. Žao mi je ako to drugi ne razumiju, ali ja sam sada napokon sretan', napisao je Matt koji se od sada zove Janae Marie Kroc.

 

Fotografiju objavljuje Janae Marie (@janaemariekroc)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene