442435
442435
442435
442435
442435

LJUTITI STOLAR O GRUBNIĆU 'Htio sam ga navući za uši, vrijeđao me'

  • , 05.07.2016., 20:27
  • Autor:
  • komentara

Marko Grubnić opet je u središtu skandala.

 
 
 
 
Marko Grubnić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Marko Grubnić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Marko Grubnić navodno je ostao dužan 20 tisuća kuna stolaru Tomislavu Gašparu iz Daruvara koji mu je izrađivao namještaj po mjeri. Posao je dogovarala Markova majka, a stolar nije ni pomišljao da će mu ostati dužni. Navodno Marko nije bio zadovoljan s onim što mu je isti napravio.

'Netko me njemu preporučio. Marko mi je rekao da nije bio zadovoljan ormarima u svojem hodniku, pa je želio promijeniti majstora. Napravio sam mu novi garderobni ormar i police za dnevni boravak koje mi je platio, pa smo se dogovorili i da mu napravim novu kuhinju', kazao je Tomislav Gašpar. Mama Branka je navodno osmišljavala kako sve treba izgledati, dok je tata Veljko trebao sve platiti.

Marko Grubnić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

'Marko mi se odjednom prestao javljati na telefon jer smo već tad dogovarali plaćanje. Od tada me izbjegavao u širokom luku. Zvao sam ga danima za taj novac i kad mi se konačno javio, rekao sam mu da ću ga navući za uši. On me počeo vrijeđati, a zatim me je nazvao njegov tata Veljko. Nisam birao riječi o njegovu sinu koji je ispao vrhunski prevarant', tvrdi stolar za 24 sata.

Stolar Tomislav Gašpar često radi namještaj u inozemstvu. Radio je za UEFA-u, isporučivao proizvode u Monako, ali za ovaj rad ne očekuje da će ga uspjeti naplatiti.

Nazvali smo Marka da komentira slučaj, no ne želi. Tek je kratko rekao da gluposti ne zavrjeđuju komentar.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se