Opet skandal

LJUTITI STOLAR O GRUBNIĆU 'Htio sam ga navući za uši, vrijeđao me'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Marko Grubnić opet je u središtu skandala.

Marko Grubnić navodno je ostao dužan 20 tisuća kuna stolaru Tomislavu Gašparu iz Daruvara koji mu je izrađivao namještaj po mjeri. Posao je dogovarala Markova majka, a stolar nije ni pomišljao da će mu ostati dužni. Navodno Marko nije bio zadovoljan s onim što mu je isti napravio.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

'Netko me njemu preporučio. Marko mi je rekao da nije bio zadovoljan ormarima u svojem hodniku, pa je želio promijeniti majstora. Napravio sam mu novi garderobni ormar i police za dnevni boravak koje mi je platio, pa smo se dogovorili i da mu napravim novu kuhinju', kazao je Tomislav Gašpar. Mama Branka je navodno osmišljavala kako sve treba izgledati, dok je tata Veljko trebao sve platiti.

'Marko mi se odjednom prestao javljati na telefon jer smo već tad dogovarali plaćanje. Od tada me izbjegavao u širokom luku. Zvao sam ga danima za taj novac i kad mi se konačno javio, rekao sam mu da ću ga navući za uši. On me počeo vrijeđati, a zatim me je nazvao njegov tata Veljko. Nisam birao riječi o njegovu sinu koji je ispao vrhunski prevarant', tvrdi stolar za 24 sata.

Stolar Tomislav Gašpar često radi namještaj u inozemstvu. Radio je za UEFA-u, isporučivao proizvode u Monako, ali za ovaj rad ne očekuje da će ga uspjeti naplatiti.

Nazvali smo Marka da komentira slučaj, no ne želi. Tek je kratko rekao da gluposti ne zavrjeđuju komentar.

 

 

So much #Love, #Sun, #Fun at 9.25am... If you can determine the day by the way you spend your morning, this day will be very sunny and cheerful... Always happy with my mum @brankagrubnic, who in her golden years radiates amazing life energy... She gives a good looks lesson to girls much junger to her... I'm proud to see how much she invests time and attention to her appearance. As dear @ingrid_divkovic says "To grow old is to not want to be young any more"... Age is just a number, and my mum is a real proof of that. She makes her into and enjoys a beautiful day...

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene