AFERA FOTOMONTAŽA

ODVJETNICA MARKA GRUBNIĆA 'On je napadnut i razapet'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nismo dugo čekali! Marko Grubnić odgovorio je na optužbe da je koristio tuđe fotografije te fotomontaže na vlastitom Instagramu.

Jelena Nujić, odvjetnica Marka Grubnića, oštro je odgovorila svima koji su Modnog mačka napali zbog fotografija na internetu, a vezano na članak objavljen jučer na našem portalu.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Nerazdvojni duo Marko Grubnić i mama Branka harače Milanom, no nekada su izgledali potpuno drugačije

Moja je stranka napadnuta i razapeta, secira se njegov život, a sve zlonamjerno konstruiranjem nečega što ne odgovara istini. Uopće nije jasno čine je gospodin Grubnić izazvao toliko bijes medija da ga se šikanira, vrijeđa i piše na način koji stvarno nije, u najmanju ruku, korektan. – stoji u dopisu koji kaže da Marko ima pravo kreirati svoj Instagram profil.

Odvjetnica Nujić nadodaje: - Nije istina da gospodin Grubnić krade slike i sebe fotošopira na način da se stavlja u prostore i zemlje u kojima nikada nije bio. Zaista je bio na svim tim mjestima što potvrđuje putovnica, kao i originalne fotografije. Točno je jedino da su fotografije obrađene. – tvrdi odvjetnica koja nadodaje i kako su sve snimljene profesionalnim fotoaparatom.

Ipak, odvjetnica je spomenula i nekoliko spornih fotografija. – Točno je da na profilu postoji par fotografija koje su postavljene na njegov profil, no ničim nije prikazano da ih je snimio gospodin Grubnić. Spornih par slika koje nije sačinio gospodin Grubnić postavljeno je isključivo iz razloga što je na njima vjerno prikazan trenutak. Autorima se ispričava ukoliko ih je time povrijedio, nije imao namjeru nikome 'oteti' njihov rad, već upravo suprotno, tih par fotografija koje je moja stranka našla na internetu su prekrasne i dočaravaju ljepotu koju prikazuju, jednako očima gospodina Grubnića kao i očima autora. – piše Nujić koja navodi da su mediji degradirali Marka.

Iz odvjetničkog ureda još naveli kako Marko nije javna osoba, niti političar, niti kriminalac te da ne traži publicitet, a ukoliko se ponižavajuće prenošenje medija nastavi, Jelena Nujić bit će primorana interese svoje stranke zaštititi i sudskim putem.

Cijeli dopis pročitajte u našoj galeriji.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene