450764
450764
450764
450764
450764

URNEBESNI 'LEX 5REKOVIĆ' Petreković uspije 'ukrasti show' čak i na tuđoj svadbi

  • , 20.09.2016., 11:28
  • Autor:
  • komentara

Mario Petreković pojavio se na svadbi svoje kolegice i prijateljice. S Markom Toljom ukrao je show. Izveli su kreativnu plesnu točku i nasmijali sve od suza.

 
 
 
 
Mario Petreković i Marko Tolja (Screenshot: Facebook)
Mario Petreković i Marko Tolja (Screenshot: Facebook)

Zvati Marija Petrekovića na svadbu dobra je ideja. Dokazao je to ovog vikenda slavni voditelj, komičar i mentor kandidata u skorašnjoj novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Petreković je bio jedan od uzvanika na svadbi svoje prijateljice i kolegice, a njegova plesna točka izazvala je oduševljenje.

Show je ovog puta napravio u društvu Marka Tolje, s kojim je plesao. Video je objavio na Facebooku. 'Baletna škola Lex 5reković upisala je prve učenike. Pogledajte kako je bilo na oglednom satu s jednim od učenika... Markom Toljom', napisao je Petreković na svom Facebooku.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se