Treba joj novac

NEMA NOVCA Marina Perazić opet ušla u reality show

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marina Perazić postala je glavna zvijezda reality showova.

Pjevačica Marina Perazić nastavlja biti dio reality showova. Naime, ovaj je put, opet, uskočila u srbijansku Farmu. Tamo je već bila, a bila je i u hrvatskom izdanju. 'Životinje su na prvom mjestu. Želim sačuvati svoje dostojanstvo i nadam se da ću vam se svidjeti'. - kazala je pjevačica po ulasku u show.

Pogledaj i ovo Marina Perazić nasljednice seks-simbola! Ona je nekad bila jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, a evo kako izgledaju njezine kćeri, podsjećaju na nju u mlađim danima!

Već je poznato da Marina ne živi poput zvijezde. Posljednjih je godina živjela u Novom Sadu gdje je vodila Zumba treninge, no ni s tim poslom nije uspjela živjeti dobro. Potom se navodno vratila u rodnu Rijeku, a zatim dobila poziv da pristupi Farmi i još jednom pokaže svoj natjecateljski karakter.

Marini je ovakav televizijski program očito dobar način da zaradi za život. Jedna od najvećih zvijezda osamdesetih danas više ne prolazi kao pjevačica. Nastupa povremeno ali sve to nije dovoljno za život. Riječanka je tako odlučila još jednom stisnuti zube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene