444782
444782
444782
444782
444782

KAKVA IDEJA Ova je djevojka na bizaran način privukla fanove

  • , 28.07.2016., 18:35
  • Autor:
  • komentara

Mlada je Marina uspjela skuhati pravu frku na društvenim mrežama nakon što je objavila posljednji video.

 
 
 
 
Marina Joyce (Foto: Youtube)
Marina Joyce (Foto: Youtube)

Britanska video blogerica (vlogerica) Marina Joyce ima Youtube kanal s preko 750,000 sljedbenika, a u svojim videima uglavnom priča o modi i savjetima za šminkanje. No, mlada je Marina uspjela skuhati pravu frku na društvenim mrežama nakon što je objavila posljednji video.

Naime, netko je na video uočio da Marina tiho kaže 'Upomoć', a isto tako je netko vidio da je u prošlom videu u pozadini video bloga pištolj.

 

 

Na temelju toga, njezini su obožavatelji zaključili da su Marinu oteli teroristi i da je koriste kao mamac za nove napade. U kratkom je roku panika počela sve više rasti pa je čak nastao i hashtag #savemarinajoyce.

 

Da stvar bude bolja, Marina je na svom Twitter profilu objavila obavijest u kojoj poziva svoje obožavatelje na tulum u istočni dio Londona u 6.30 ujutro i tek tada je krenula prava frka.

 

 

 

Naravno, ludi su obožavatelji to shvatili kao zamku u kojoj teroristi koriste Marinu kao mamac.

Marina im je probala objasniti da je sve u redu.

 


Naravno, na društvenim je mrežama nastala prava panika i kaos te se u cijelu priču morala uključiti i policija. Otišli su do Marine provjeriti je li s njom sve u redu, a kada su ustanovili da jest, fanove su o tome obavijestili na Twitteru.

 

 

 No, tu nije kraj.

Nekima je to sve bilo jako čudno pa su Marinu optužili da se bori s psihičkom bolešću , da uzima neke droge i da se promijenila. Ona se i na to javila svima.

 

Na kraju je ispalo da je sve ovo bio samo način privlačenja novih fanova na njezin Youtube kanal i tek to je bila kap koja je prelila čašu nakon čega su je brojni (bivši?) fanovi popljuvali na društvenim mrežama.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se