Spomenula i seksualno zlostavljanje

SOTONIZAM I SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE? Pakao djetinjstva slavne Mariah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariah Carey godinama je u svađi sa svojom sestrom. Ona, pak, namjerava ispričati obiteljsku priču i tako zaraditi novac. A priča je prilično deprimirajuća.

Mariah Carey ponovno se našla na meti glasina. Istinite one bile ili ne, tabloid Radar Online piše kako će njena sestra Alison sve informacije o obitelji i Mariahi podastrijeti javnosti. Navodno je to njen način da dođe do novca koji joj treba, a Mariah joj ga nije željela isplatiti.

Pogledaj i ovo Mariah Carey i Bryan Tanaka Riskantno! Bujne grudi prekrila je sa samo dva komadića tkanine, pogledu u smjeru dekoltea nije odolio ni 13 godina mlađi dečko!

"Trijezna je već neko vrijeme pa se počela prisjećati stvari iz djetinjstva koje je proživjela. Riječ je o nekim poprilično teškim stvarima", izjavio je izvor blizak Alison. Dodao je kako je Alison spomenula da ih je majka tjerala na sudjelovanje u sotonističkim ritualima, ali je spomenula i seksualno zlostavljanje.

"Kad je njeno djetinjstvo u pitanju, Alison ima prilično nejasne uspomene. Zbog svega što je proživjela, mnoga je sjećanja potpisnula, no sada kada dolazi k sebi, detalji izlaze na površinu", izjavio je blizak prijatelj posrnule Alison. Da podsjetimo, Alison je u medijima postala poznata nakon što je prošle godine uhićena u New Yorku zbog prostitucije.

Osim toga, ovisnica je o alkoholu i drogama. Trenutno se liječi od ovisnosti. HIV je pozitivna, a s Mariah je godinama u svađi. Stoga je više puta javno prozvala i pozvala Mariah da joj financijski pomogne. Glasnogovornik pjevačice tada je izjavio kako Mariah pomaže svojoj obitelji iako je s njima u svađi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene