Ajme

Sve joj ispalo: Mariah gledala utakmicu. I njene grudi također

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariah Carey otišla je s novim dečkom na košarkašku utakmicu u Los Angelesu. Veselo je sjedila i gledala, a i ostali su imali što vidjeti.

Mariah Carey pobrinula se za nezaboravan prizor tijekom košarkaške utakmice koju je u Los Angelesu pogledala u društvu svog dečka Bryana Tanake. Pjevačica je za spoj odjenula iznimno oskudnu majicu, posebno u području dekoltea pa je pokazala i previše. No, očito je Bryan nije upozorio, već je uživao u prizoru. Inače, par je nedavno otkrio je da je u vezi.

Pogledaj i ovo Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Pokazala previše Hrabar modni odabir glazbene dive: Bez pardona svima pokazala donje rublje

Nedavno je Mariah prekinula zaruke s milijarderom Jamesom Packerom, a potom odmah ušla u vezu s plesačem Tanakom. Proslavili su zajedno i Valentinovo, pozirajući u jacuzziju. Nije nepoznato da se 46-godišnja Mariah obožava skidati i oblačiti u preuske kombinacije. Obzirom na bujne obline, trebala bi nekad i pripaziti, da joj se ne bi događali ovakvi gafovi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene